Έκλεψαν, χτύπησαν και απείλησαν να σκοτώσουν επιχειρηματία για 100 ευρώ

Μπήκαν στο κατάστημά του, τον έκλεψαν και όταν κατάφερε να τους εντοπίσει τον χτύπησαν και τον απείλησαν.Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ στη Χερσόνησο. Θύμα ο επιχειρηματίας κ. Μανόλης Σμυρνάκης ο οποίος σε επιστολή του περιγράφει τα όσα έζησε όταν εντόπισε τους κλέφτες και προσπάθησε να τους ακινητοποιήσει μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Σμυρνάκη:

«Ένα ακόμα δυσάρεστο γεγονός κλοπής πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ σε κατάστημα μου στο Λιμάνι Χερσονήσου .

Ζευγάρι Τουριστών με προέλευση από την Τσεχία με διπλό “χτύπημα” και με πρωτόγνωρη ψυχραιμία ( όπως μπορείτε να δείτε και από τα video που τραβήχτηκαν από κλειστό κύκλωμα ), λήστεψαν από τις προσθήκες του καταστήματος μου δύο προϊόντα ένδυσης και τράπηκαν σε φυγή.

Με την βοήθεια των περαστικών κατάφερα να τους εντοπίσω και στην προσπάθεια μου να ακινητοποιήσω τον άνδρα της “παρέας” δέχθηκα χτυπήματα, σπρωξίματα και σοβαρές απειλές για την ζωή μου (Η φράση “I kill you” ειπώθηκε αρκετές φορές)!

Με την γρήγορη επέμβαση των αστυνομικών του Α.Τ. Χερσονήσου έγινε η σύλληψη του ζευγαριού και μου αποδόθηκαν τα κλοπιμαία .

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του αξιωματικού υπηρεσίας θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Είναι αδιανόητο την στιγμή που εμείς σαν λαός προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τον κάθε επισκέπτη της χώρας μας με την γνωστή σε όλο τον κόσμο φιλοξενία μας, να λαμβάνουμε τέτοιες ακραίες συμπεριφορές από ανθρώπους που έρχονται στην Ελλάδα και πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν γιατί βρίσκονται σε μια χώρα που όλα επιτρέπονται, σε μια χώρα που δεν υπάρχουν νόμοι και κανόνες και ο καθένας συμπεριφέρεται κατά το δοκούν καταπατώντας το Ελληνικό δίκαιο και την κοινωνία μας.

Εμπιστευόμενος την Ελληνική Δικαιοσύνη πιστεύω ότι οι παραπάνω δράστες θα τιμωρηθούν παραδειγματικά τόσο για τις πράξεις τους αλλά περισσότερο για την απειλητική συμπεριφορά τους απέναντι σε εμένα και την Χώρα μου!