Συλλήψεις για παράνομο κύκλωμα στοιχηματισμού στη Λάρισα

Επτά αλλοδαποί, που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσω αεροδρομίων του νοτίου Αιγαίου συνελήφθησαν στην διάρκεια των τελευταίων ημερών. Σε βάρος τους σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ειδικότερα συνελήφθησαν στον αερολιμένα Ρόδου ένας 27χρονος υπήκοος Ιράκ γιατί, κάνοντας χρήση πλαστού δελτίου ταυτότητας ελληνικών Αρχών, επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τη Γερμανία.

Επίσης από αστυνομικούς του αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Αφγανιστάν, ηλικίας 21 και 56 ετών, γιατί μετέβησαν στον Κρατικό Αερολιμένα Κω και κάνοντας χρήση πλαστών διαβατηρίων Αρχών Τουρκίας και Ολλανδίας, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό τη Γερμανία.

τη Μύκονο στο πλαίσιο των ίδιων ελέγχων συνελήφθησαν 32χρονος υπήκοος Ιράν και 30χρονος υπήκοος Αφγανιστάν, γιατί κάνοντας χρήση πλαστών διαβατηρίων αρχών ΗΠΑ και Αργεντινής, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Αγγλία και στη Θήρα δύο υπήκοοι Σομαλίας, ηλικίας 24 και 26 ετών, γιατί κάνοντας χρήση πλαστών διαβατηρίων Αρχών Γερμανίας και Αυστρίας, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν κατασχέθηκαν.