Τραγωδία στο Ίλιον: «Σήκωσα το στρώμα και είδα το παιδί νεκρό» λέει ο πατέρας (vid)

Δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε βάρος των γονιών του αγοριού

Τη στιγμή που βρήκαν νεκρό το 2,5 ετών αγοράκι τους μέσα στον αποθηκευτικό χώρο του κρεβατιού τους, περιέγραψε στους δημοσιογράφους ο πατέρας του παιδιού, το πρωί της Τρίτης (03/12).

Όπως είπε, την περασμένη Κυριακή (01/12), η σύζυγός του ασχολούταν με την καθαριότητα του σπιτιού και το αγοράκι ανακάλυψε τον αποθηκευτικό χώρο. Μάλιστα περιέγραψε πως ο μηχανισμός του κρεβατιού χρειάζεται δύναμη για να ανοίξει.

«Το παιδί ανακάλυψε μια νέα κρυψώνα; Ένα νέο είδος παιχνιδιού; Κάτι που μόνο αυτό το μυαλουδάκι του ήξερε. Έπαιζε μέσα, έξω, έπαιζε κρυφτούλι με το μωράκι, με τη μαμά του», είπε ο πατέρας.

«Στις 05:00 το πρωί η σύζυγός μου σηκώθηκε να ταΐσει το μικρότερο παιδί μας». Αφού έδωσε το γάλα στο μικρότερο παιδί, έψαξε το 2,5 ετών αγοράκι. Το μπάνιο ήταν κλειστό. Η κρεβατοκάμαρα επίσης. Τότε, ξύπνησε τον άνδρα της για να σηκώσει το στρώμα ώστε να δουν και στον αποθηκευτικό χώρο.

Εκεί βρήκαν το παιδί τους, χωρίς τις αισθήσεις τους. «Κάνω έτσι και βλέπω το παιδί νεκρό από κάτω» είπε ο πατέρας. «Του κάναμε μαλάξεις, του δώσαμε το φιλί της ζωής» είπε, περιγράφοντας πως άκουγε κάποιους θορύβους, αλλά όχι την καρδιά του παιδιού να χτυπάει.

Δείτε το βίντεο από τις δηλώσεις του πατέρα:


Πηγή