Σύλληψη 26χρονου για κλοπές στο Ηράκλειο της Κρήτης

Ένας 26χρονος συνελήφθη για κλοπή στο Ηράκλειο, ενώ εξιχνιάστηκαν και άλλες κλοπές καθώς και μία απόπειρα κλοπής, σε Ηράκλειο και Λασίθι.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη, σε περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 26χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή, όταν διαπιστώθηκε ότι αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο από δωμάτιο ξενοδοχείου, αλλά έγινε αντιληπτός.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο και άλλο ένα, το οποίο, όπως προέκυψε, είχε αφαιρέσει από δωμάτιο ξενοδοχείου, σε προγενέστερο χρόνο.

Επιπλέον, από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και προανάκριση και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 26χρονος είχε διαπράξει ακόμη μία κλοπή σε αποθήκη ιδιοκτησίας 70χρονου ημεδαπού, σε περιοχή του δήμου Γόρτυνας, αφαιρώντας 122 λίτρα ελαιόλαδο, συνολικής αξίας 300 ευρώ, ενώ την ίδια ημέρα είχε προσπαθήσει, ανεπιτυχώς, να μπει σε αποθήκη ιδιοκτησίας 81χρονου, σε περιοχή του δήμου Οροπεδίου Λασιθίου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.