Θρήνος στη Χαλκίδα: Έχασε την μάχη ο 26χρονος Θανάσης – Το θαύμα που ζητούσε η μητέρα του δεν έγινε…

Θρήνος για το 26χρονο παλικάρι από τη Χαλκίδα που δεν κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή μετά από σκληρή μάχη για 15 ημέρες στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”

Ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Δευτέρας ύστερα από 15 μέρες νοσηλείας στην εντατική του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», μετά το τροχαίο που σημειώθηκε στις 18 Νοεμβρίου στην Έξω Παναγίτσα στη Χαλκίδα

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες όπως αναφέρει το evoiazoom o 26χρονος είχε βγει από ένα αυτοκίνητο και λίγα δευτερόλεπτα μετά παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 83χρονος ηλικιωμένος άνδρας.

Ο 26χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο στη Χαλκίδα και από εκεί λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων σε κεφάλι και σπλήνα, μεταφέρθηκε στην Αθήνα και τον “Ευαγγελισμό”

Στο EviaZoom.gr είχε μιλήσει την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου η μητέρα του 26χρονου, η οποία ήλπιζε σε ένα θαύμα, όπως είπε: «Στην ίδια κατάσταση είναι δεν έχουμε τίποτα καλύτερο. Είναι σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση. Θέλω την προσευχή όλων γιατί ένα θαύμα λένε οι γιατροί θα τον φέρει πίσω, μόνο ένα θαύμα, ιατρικά δεν έχουμε ελπίδες καθόλου…», δήλωνε χαρακτηριστικά.

Πηγή: evoiazoom