Ίλιον: Ξεσπά ο πατέρας του νεκρού αγοριού μετά τις καταγγελίες. video

Ο πατέρας του μόλις 2,5 ετών αγοριού που βρήκε τραγικό θάνατο μέσα σε ένα κρεβάτι, στο σπίτι της οικογένειας στο Ίλιον, μιλά στο newsit.gr. Εξιστορεί τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ και ξεσπά μετά τα όσα ανέφερε το Χαμόγελο του Παιδιού για καταγγελίες που είχαν γίνει ανώνυμα. «Έχω και μια πρώην σύζυγο, κατάλαβες» λέει με νόημα. Ακούστε όσα λέει στο newsit.gr. Τι ανέφερε νωρίτερα το Χαμόγελο του Παιδιού και όλο το χρονικό της υπόθεσης που συγκλόνισε τη χώρα.

“Εχθές Κυριακή κάναμε γενική καθαριότητα στο σπίτι, η μαμά του άνοιξε το κρεβάτι καθώς υπάρχει αποθηκευτικός χώρος από κάτω. Το μωρό μας ανακάλυψε την τρύπα αυτή και έπαιζε όλη την ημέρα, έμπαινε και έβγαινε και έπαιζε κρυφτό, ο μηχανισμός του κρεβατιού ήταν ανοιχτός, δεν υπήρχε κάποιος κίνδυνος” λέει ο πατέρας του 2,5 ετών αγοριού που έχασε με τόσο τραγικό τρόπο την ζωή του στο σπίτι της οικογένειας στο Ίλιον.

Για να συνεχίσει: “Το απόγευμα που τελείωσε με τις δουλειές η μαμά του, το άφησε 50 πόντους ανοιχτό καθώς χρειάζεται δύναμη για να κλείσει το κρεβάτι. Περίπου 8-9 η ώρα κοιμηθήκαμε όλοι μαζί στο σαλόνι, κάποια στιγμή ξύπνησε και πήγε στην κρεβατοκάμαρα, είδε το κρεβάτι μισάνοιχτο και προφανώς στην προσπάθεια του να βγει τράβηξε έναν ιμάντα που υπάρχει στην κατασκευή και έκλεισε το κρεβάτι. Στις 5 η ώρα ξύπνησε η σύζυγός μου και αντιλήφθηκε ότι δεν ήταν δίπλα μας ο γιος μας, έτσι έψαξε όλο το σπίτι, είδε ότι ήταν κλειστό το κρεβάτι και το άνοιξε, βρήκε το παιδί νεκρό από κάτω”.

Συνεχίζοντας την εξιστόρηση του εφιαλτικού περιστατικό στο σπίτι στο Ίλιον, ο πατέρας του αγοριού ξεσπά απαντώντας και σε όσα αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού: “Ήρθε εδώ πέρα η πρόνοια, κάνανε έλεγχο και ήταν όλα σωστά. Έχω και μια πρώην σύζυγο, κατάλαβες... Δεν ξέρω τι λέει ο κάθε ένας… Ήρθε εδώ η πρόνοια, έκανε έλεγχο, δεν υπήρχε κανένα θέμα. Λες να υπάρχει πατέρας στην γη που να χάνει το παιδί του και στις 2-3 η ώρα να υπάρχει αμέλεια εφόσον κοιμάμαι; Υπάρχει ένας πρώην γάμος, δεν μπορώ να ξέρω ποιος σκαρφίστηκε αυτό και το έκανε, η διαδικασία έχει γίνει νομιμότατα, ήρθε η πρόνοια, είδε το σπίτι, είδε τα παιδάκια μου. Η απάντηση είναι εγγράφως στην πρόνοια και επίσημα“.Ίλιον – Ακούστε όσα λέει ο πατέρας στο newsit.grΊλιον – Οι καταγγελίες που είχαν προηγηθεί για την οικογένεια

Νωρίτερα, είχαν προκύψει νέα στοιχεία αναφορικά με τον θάνατο του αγοριού μόλις 2,5 ετών από ασφυξία στο Ίλιον. Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, στις 4 Σεπτεμβρίου 2019 δέχθηκε ανώνυμη καταγγελία στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056» που αφορούσε σε συνθήκες παραμέλησης εντός της συγκεκριμένης οικογένειας.

Click4More “Σώστε το παιδί μου! Σώστε το παιδί μου!” – Ράγισαν καρδιές οι κραυγές απόγνωσης της μητέρας του 2,5 ετών παιδιού που πέθανε από ασφυξία

Όπως αναφέρει, άμεσα, όπως γίνεται σε κάθε ανάλογη καταγγελία, ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελία Ανηλίκων ώστε να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες και για άλλη μια φορά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώνει ότι αρμόδιες για κάθε περιστατικό παραμέλησης/ κακοποίησης ενός παιδιού είναι οι Εισαγγελικές Αρχές και οι Κοινωνικές Υπηρεσίες που οφείλουν να διερευνήσουν την κάθε υπόθεση.Το χρονικό της τραγωδίας

Άφωνοι έμειναν οι εργαζόμενοι ιδιωτικής κλινικής όταν είδαν μια μητέρα με το παιδί της στην αγκαλιά να μπαίνει μέσα και να καλεί αλλόφρων σε βοήθεια. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ήταν περίπου 5:40 σήμερα τα ξημερώματα η μητέρα μπήκε στην κλινική Ταξιάρχης στο Περιστέρι κρατώντας στην αγκαλιά της το μόλις 2,5 ετών αγοράκι της, ερχόμενη από το σπίτι στο Ίλιον. Η 35χρονη γυναίκα φώναζε στους γιατρούς: “Σώστε το παιδί μου, σώστε το παιδί μου“. Το μωρό όμως δεν είχε τις αισθήσεις του και φαινόταν νεκρό. Κατέβηκε ο γιατρός, πήρε το μωρό και το πήγε για διάγνωση, αλλά λίγο αργότερα έμαθαν όλοι πως το παιδί ήταν ήδη νεκρό όταν έφτασε στην κλινική.

Αμέσως, ενημερώθηκε το Α.Τ. Περιστερίου, που ανέλαβε την υπόθεση, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατος του μικρού αγοριού ήταν ασφυκτικός. Πληροφορίες που ακόμα διερευνώνται, αναφέρουν πως το άτυχο αγοράκι έπαιζε κρυφτό με το αδερφάκι του και κρύφτηκε σε έναν κλειστό αποθηκευτικό χώρο στο σπίτι τους στο Ίλιον και δυστυχώς εκεί το βρήκε η μητέρα του!

Τα ακριβή αίτια, πάντως, θα διαπιστωθούν από την ιατροδικαστική εξέταση που διατάχθηκε.

Ρεπορτάζ: Στέργιος Σαμαρτζής – Θεοδόσης Πάνου

Πηγή: www.newsit.gr