Χριστούγεννα όπως παλιά: Φώτα, αστέρια, έλατα και στολίδια σε κεντρικούς δρόμους

Περισσότερες από 1.500 κολώνες ηλεκτροφωτισμού διακοσμούνται με φωτοσωλήνες LED χαμηλής κατανάλωσης, χρώματος λευκού και κόκκινου!

Αίγλη παλαιότερων, πιο ξένοιαστων εποχών, θέλει να δώσει τις μέρες των Χριστουγέννων η Περιφέρεια Αττικής, συνεργεία της οποίας έχουν ξεκινήσει ήδη να τοποθετούν εορταστικό φωτισμό και χριστουγεννιάτικα στολίδια σε βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής.

Περισσότερες από 1.500 κολώνες ηλεκτροφωτισμού διακοσμούνται με φωτοσωλήνες LED χαμηλής κατανάλωσης, χρώματος λευκού και κόκκινου, στις λεωφόρους Συγγρού, Κηφισίας, Αθηνών, Ποσειδώνος και Μεσογείων καθώς και στην οδό Πειραιώς.

Επιπλέον σε διασταυρώσεις κεντρικών αρτηριών της πρωτεύουσας παίρνουν τη θέση τους μεγάλα χριστουγεννιάτικα έλατα και αστέρια.

Ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης αναφερόμενος σε αυτή την πρωτοβουλία του επισήμανε ότι για πρώτη φορά η Περιφέρεια Αττικής συμβάλλει στο να αλλάξει όψη η Αττική μας και να αποκτήσει γιορτινό χρώμα.

«Δεσμευθήκαμε ότι θα αναδείξουμε το καλύτερο πρόσωπο της Αττικής μας και αυτό κάνουμε πράξη. Τη φωτίζουμε, την ομορφαίνουμε και δίνουμε τη δυνατότητα στους κατοίκους της να απολαύσουν το αισθητικό αποτέλεσμα κατά την εορταστική περίοδο», τόνισε ο περιφερειάρχης, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το τεχνικό προσωπικό που εργάζεται εντατικά ώστε να είναι όλα έτοιμα στις 10 Δεκεμβρίου.

Πηγή: www.newsit.gr