Μύκονος: Σοκάρει η καταγγελία για μαθητή Γυμνασίου. «Γι’ αυτό μένει σκόπιμα στην ίδια τάξη»

Η Μύκονος παρακολουθεί ανάστατη την υπόθεση μετά τις καταγγελίες που έκαναν γονείς μαθητών. Κεντρικό πρόσωπο σε αυτή, ένας ανήλικος μαθητής…

Σοκ και ανησυχία προκαλεί η καταγγελία γονέων για μαθητή, που έπρεπε ήδη να έχει αποφοιτήσει από το σχολείο. Υποστηρίζουν πως ο μαθητής μένει σκόπιμα στην ίδια τάξη, για να κάνει το βαποράκι ναρκωτικών ουσιών, μέσα στο σχολείο του.

Όπως αναφέρουν ο αννήλικος πηγαίνει καθημερινά στο σχολείο, όχι όμως για να παρακολουθήσει το μάθημα. Τα κυκλώματα ναρκωτικών στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν των Αρχών, «απλώνουν τα πλοκάμια» τους ακόμα και στις πιο αθώες ψυχές, άτομα υπεράνω υποψίας, τους ανήλικους μαθητές.

Οι γονείς αλλά και η τοπική κοινωνία του νησιού είναι αναστατωμένη. Αναφέρουν ότι τα ναρκωτικά στο Γυμνάσιο παρελαύνουν καθημερινά μπροστά στα μάτια μαθητών.

Πιο συγκεκριμένα προσφέρονται ναρκωτικά στο σχολικό συγκρότημα από μαθητή που μένει στις τάξεις – όπως αναφέρουν – εσκεμμένα, ώστε να παίζει το ρόλο του διακινητή στο σχολείο παρά το γεγονός ότι θα έπρεπε ήδη εδώ και καιρό να έχει αποφοιτήσει.

Το θέμα έχει ξεφύγει απο τα στενά σχολικά πλαίσια και οι γονείς το έχουν καταγγείλει άμεσα όπως έγινε γνωστό προς κάθε κατεύθυνση.

Πηγή: cyclades24.gr