Μυτιλήνη: Ο μήνας μπήκε πολύ άσχημα για 19χρονο. Η εικόνα που δόθηκε στη δημοσιότητα

Στα χέρια της αστυνομίας ο 19χρονος. Τα ευρήματα τον έφεραν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση…

Συνελήφθη προχθές (29-11-2019) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας 19χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε ο 19χρονος στην παραπάνω περιοχή και στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν σε υπαίθριο χώρο, κρυμμένες από τον ίδιο, 11 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη (χασίς).

Ακολούθησε έρευνα σε αγροτική τοποθεσία στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, όπου εντοπίστηκαν κρυμμένες, από τον ίδιο δράστη, 50 ακόμη αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη (χασίς), καθώς και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι, τις παραπάνω ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 70 γραμμαρίων, κατείχε ο συλληφθείς με σκοπό την περαιτέρω διάθεση σε τρίτους, έναντι χρηματικής αμοιβής. Τα ναρκωτικά και η ζυγαριά κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Πηγή: www.newsit.gr