Ηγετικά στελέχη κυκλώματος ναρκωτικών στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ

Τέσσερα άτομα, φερόμενα ως ηγετικά στελέχη κυκλώματος εμπορίας κοκαΐνης και κάνναβης, το οποίο δρούσε σε Θεσσαλονίκη και Θάσο, συνέλαβαν οι Αστυνομικές Αρχές.

Πρόκειται για τέσσερις υπηκόους Αλβανίας, τρεις άνδρες και μία γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για τα αδικήματα της παράβασης των νόμων περί εξαρτησιογόνων ουσιών και όπλων, αλλά και για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Οι συλλήψεις έγιναν ύστερα από αστυνομική επιχείρηση στον Ποτό Θάσου, ενώ σε έρευνες που ακολούθησαν σε σπίτια που διατηρούσαν οι ίδιοι τόσο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης όσο και στο νησί του Βορείου Αιγαίου, όπου και συνέδραμε αστυνομικός σκύλος, βρέθηκαν οι εξής ποσότητες ναρκωτικών: 251,7 γραμμ. κοκαΐνη, 718,5 γραμμ. ακατέργαστη κάνναβη και 153,2 γραμμ. κατεργασμένη κάνναβη.

Ακόμη κατασχέθηκαν 258 γραμμ. λευκή σκόνη, άγνωστης σύνθεσης, τέσσερις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, μία πρέσα κατασκευής δεμάτων ναρκωτικής ουσίας, δύο πιστόλια, 51 φυσίγγια, έξι αβολίδοτα φυσίγγια, ένα αστυνομικό τζάκετ, ένας φορητός ασύρματος, πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και δώδεκα κινητά τηλέφωνα.

Την υπόθεση έφεραν στο «φως» αστυνομικοί των υπηρεσιών δίωξης ναρκωτικών Θεσσαλονίκης και Δράμας. Οι συλληφθέντες, ηλικίας από 23 έως 38 ετών, οδηγούνται στον αρμόδιο εισαγγελέα πλημμελειοδικών.