«Black Friday» χωρίς μεγάλες ουρές στο κυνήγι της καλύτερης προσφοράς

Μέχρι χθες αργά το βράδυ-ακόμη και στις δύο τα ξημερώματα- χιλιάδες e-mail έφευγαν από ελληνικές εταιρίες και μεγάλες αλυσίδες προς τους καταναλωτές. Διαφήμιζαν την περιώνυμη πλέον «Mαύρη Παρασκευή» της Ελλάδας, η οποία καλά κρατεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια με καλές προσφορές και ουρές έξω από τα μαγαζιά.

Ουρές που δεν έχουν σχέση βέβαια με αυτές την Αμερική, αφού αν κάποιος βρεθεί εκεί και πέσει πάνω στην original «Black Friday» το πιθανότερο είναι να πάθει ένα προσωρινό black out. Δεν είναι μόνο οι τρομερές εκπτώσεις σε όλα τα είδη αλλά επειδή είναι τέτοια η ποικιλία που καταλήγει στο να μην μπορεί να αποφασίσει τι επιθυμεί να αγοράσει.

Η εικόνα ωστόσο το πρωί της Παρασκευής σε μεγάλα καταστήματα κυρίως ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στα οποία τα προηγούμενα χρόνια σχηματίζονταν ουρές ήταν φέτος διαφορετική καθώς φαίνεται ότι αρκετοί θα είναι αυτοί που θα επιλέξουν τις ηλεκτρονικές αγορές από τη φυσική παρουσία στο κατάστημα.

kamia-oura3
kamia-oura2
kamia-ouraΦωτογραφία από κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στο Σύνταγμα που «πρωταγωνιστούσε» στις ουρές πριν τις 8 το πρωί της φετινής Παρασκευής

Παρόμοια εικόνα και στη Θεσσαλονίκη με ελάχιστους – σε σχέση με προηγούμενες χρονιές – καταναλωτές να περιμένουν έξω από τα κασταστήματα ώστε να εξασφαλίσουν μια καλή θέση κατά το άνοιγμα τους.

Πηγή: www.newsone.gr