Ψάχνουν λύση για να στελεχωθεί η υπηρεσία Διαβατηρίων Ελληνικού – Ανακοίνωση της Ένωσης ΝΑ Αττικής

Σάλος ξέσπασε μετά τη δημοσίευση του anatropionline.gr, σχετικά με το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία Διαβατηρίων Ελληνικού, λόγω έλλειψης προσωπικού. Αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν, πως υπάρχει έντονη κινητικότητα από ανώτατα στελέχη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, τα οποία αναζητούν λύση για να ενισχυθεί με επιπλέον δύναμη η συγκεκριμένη υπηρεσία και να σταματήσουν επιτέλους να ταλαιπωρούνται οι πολίτες.
Στον… “χορό” μπήκε και η Ένωση ΝΑ Αττικής, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση:

“Την άμεση ενίσχυση του Γραφείου Διαβατηρίων της Γλυφάδας ζητά με ανακοίνωσή της η ¨Ενωση Νοτιοανατολικής Αττικής, που επισημαίνει ότι έχουν αυξηθεί οι ανάγκες και οι πολίτες ταλαιπωρούνται. Διαβάστε την ανακοίνωση:
Από τις αρχές του έτους παρατηρείται αύξηση της προσέλευσης πολιτών για κατάθεση δικαιολογητικών προκειμένου να αποκτήσουν διαβατήριο στο αρμόδιο γραφείο έκδοσης διαβατηρίων Γλυφάδας .
Λόγω έλλειψης έμψυχου δυναμικού , η συγκεκριμένη Υπηρεσία αδυνατεί να εξυπηρετήσει όσους προσέρχονται για κατάθεση δικαιολογητικών και υπάρχει μεγάλος χρόνος αναμονής που φτάνει έως και τις έξι ώρες με αποτέλεσμα να υπάρχουν έντονα παράπονα και σχόλια προς την Υπηρεσία και στο εναπομείναντα προσωπικό το οποίο έχει ιδιαίτερα μεγάλο φόρτο εργασίας.
Γίνεται μνεία ότι το γραφείο λειτουργεί καθημερινά από τις 07:30 έως 22:00 σε δύο βάρδιες με το υπάρχων προσωπικό (τέσσερις Αστυνομικοί) , να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτηση όσο περισσοτέρων πολιτών γίνεται.
Είναι επιτακτική η ενίσχυση και στελέχωση της εν λόγω Υπηρεσίας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών.

-O-
Πρόεδρος

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος