Τροχαίο στη Λαμία: Αυτοψία στο σημείο που σκοτώθηκε ο πολύτεκνος πατέρας

Συγκλονισμένη είναι ακόμη η τοπική κοινωνία από το τραγικό δυστύχημα στη Λαμία που στοίχισε τη ζωή στον 37χρονο πολύτεκνο πατέρα. Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από την αυτοψία.

Αυτοψία στο σημείο και στα αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Λαμία με αποτέλεσμα τον θάνατο του 37χρονου Νίκου Μπαρμπέρη, τον σοβαρότατο τραυματισμό της συζύγου του που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου της Λαμίας και τον τραυματισμό των δύο παιδιών τους έκαναν σήμερα οι εμπειρογνώμονες που έχει ορίσει η εισαγγελία Λαμίας.

Τα στοιχεία που θα συγκεντρώσουν θα ενταχθούν στη δικογραφία που σχηματίζεται προκειμένου η δικαιοσύνη να βγάλει το πόρισμά της.

Όπως φαίνεται από τα πρώτα στοιχεία, η οικογένεια του Νίκου Μπαρμπέρη δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας και η ταχύτητα των δύο οχημάτων ξεπερνούσε τα 55 με 60 χλμ την ώρα. Ακόμη όμως δεν μπορεί να διευκρινιστεί με πόσο έτρεχαν.

Σύμφωνα και με τον κύριο Χασιώτη, από το βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πως η BMW πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας πριν συγκρουστεί με τη Mercedes της πολύτεκνης οικογένειας.

Στην έκθεση θα καταγράφει κάθε στοιχείο που μπορεί να βοηθήσει τη δικαιοσύνη.

Δείτε το ρεπορτάζ

πηγή: tvstar

Πηγή: www.newsit.gr