Βόλος: Οικογενειακό δράμα σε σπίτι – Σκληρές εικόνες μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών τους.

Πέταξε στην εν διαστάσει σύζυγό του, παιδικό παιχνίδι στο κεφάλι και στη συνέχεια την απείλησε με μαχαίρι. Συνολική ποινή φυλάκισης 17 μηνών, μετατρέψιμη προς πέντε ευρώ ημερησίως και εφέσιμη επέβαλε χθες (27-11-2019) το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 34χρονο Έλληνα…

Ο 34χρονος κρίθηκε από το δικαστήριο ένοχος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και για απειλή σε επεισόδιο, που σημειώθηκε τον Νοέμβριο του 2018. Ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι ήδη κρατούμενος στις φυλακές για άλλη υπόθεση, δεν ζήτησε «συγγνώμη» για τις πράξεις του.

Αντίθετα, απολογούμενος στο δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι για όλες τις πράξεις του ευθύνεται η 36χρονη πρώην σύζυγός του, η οποία μονίμως τον προκαλεί, με συνέπεια να σημειώνονται επεισόδια ανά τακτά διαστήματα και πλέον να είναι γνωστοί στις αστυνομικές αρχές.

Ωστόσο, οι δικαιολογίες που προέβαλε δεν έγιναν δεκτές από το δικαστήριο, το οποίο τον έκρινε ένοχο και για τις δύο κατηγορίες, παρά το γεγονός ότι η παθούσα δεν ήταν παρούσα στο δικαστήριο για να περιγράψει τι συνέβη, καθώς δεν είχε πού να εμπιστευθεί το μικρό της παιδί.

Το δικαστήριο περιορίστηκε στην αρχική της κατάθεση, σύμφωνα με την οποία η παθούσα ανέφερε ότι τραυματίστηκε στο κεφάλι από την εκτόξευση παιχνιδιού. Ακόμη, επισήμανε ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της την απείλησε ότι θα έκανε χρήση του μαχαιριού, που κρατούσε στα χέρια του και τόνισε ότι όλες αυτές οι πράξεις έγιναν μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών τους.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr