Αυτός είναι ο Αλβανός που αποπλανούσε ανήλικα σε παιδική χαρά στον Πειραιά (φωτός)

Τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες 45χρονου από την Αλβανία δίνει στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά.

Ο 45χρονος προσήχθη στις 2 Ιουλίου από παιδική χαρά στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), στο Τμήμα Ασφαλείας Πειραιά όπου και συνελήφθη κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκων.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον:

GEGA GRAMOS του SULEIMAN και της VANGJELIA , γεννηθέντα στις 4-8-1971 στην Αλβανία

policenews

policenews

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας τριών (3) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό και άλλων εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος ανήλικων θυμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4172265 του Τμήματος Ασφαλείας Πειραιά και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.