Κακοκαιρία: Κλειστοί δρόμοι σε Χαλκιδική και Ημαθία – Απίστευτη ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Τα προβλήματα που άφησε πίσω της η κακοκαιρία «Γηρυόνης» συνεχίζονται – Οι οδηγοί πρέπει να «οπλιστούν» με υπομονή – Κλειστοί δρόμοι και ατελείωτες ουρές σε Χαλκιδική και Ημαθία.  

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε ορισμένους επαρχιακούς δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα, που σάρωσαν τη Δευτέρα (25/11) την περιοχή, λίγες ημέρες μετά το πρώτο κύμα κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στον νομό Χαλκιδικής, κλειστή στο τριακοστό πρώτο χιλιόμετρο ( ύψος Πλατανόρεμα) παραμένει η επαρχιακή οδός Πολυγύρου– Ιερισσού, λόγω καθίζησης που έχει υποστεί το οδόστρωμα από τις σφοδρές βροχοπτώσεις της περασμένης Παρασκευής.

Κλειστός – στο πρώτο χιλιόμετρο- είναι ο επαρχιακός δρόμος ΟλυμπιάδαςΒαρβάρας. Η κυκλοφορία έχει διακοπεί και στην παραλιακή –χωμάτινη- οδό του οικισμού Γαλήνη στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής.

Στον νομό Ημαθίας κλειστοί είναι οι δρόμοι Βέροιας – Λαζοχωρίου όπως και Μακροχωρίου– Ταγαροχωρίου, καθώς έχει ανέβει η στάθμη του ποταμού Τριπόταμου.

Πηγή