Αντίρριο: Νεκρός και ο δεύτερος αγνοούμενος από την ανατροπή του ιστιοπλοϊκού

Νεκρός εντοπίστηκε λίγο πριν τις 8 το πρωί της Δευτέρας ο δεύτερος αγνοούμενος από την ανατροπή ιστιοπλοϊκού στο Αντίρριο.

Τον άτυχο άνδρα εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του άνδρες της πυροσβεστικής και του λιμενικού που μετείχαν σε πεζή περιπολία κοντά στην περιοχή στην οποία είχε ανατραπεί το ιστιοπλοϊκό.

Νωρίτερα, στις 2 τα ξημερώματα, είχε ανασυρθεί η σορός του άλλου επιβάτη του ιστιοπλοϊκού που έπεσε στο νερό και δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή καθώς υπήρχε από τις 9 το βράδυ η εικόνα ότι δεν είχε τις αισθήσεις του.

Τον άτυχο άντρα εντόπισε η ΕΜΑΚ. Στο σημείο έσπευσαν διασώστες και δύτες, οι οποίοι για αρκετή ώρα, λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών από την κακοκαιρία Γηρυόνης, δεν μπορούσαν να βουτήξουν στα παγωμένα νερά και να ανασύρουν τον άτυχο άντρα.

Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του αγνοούμενου επιβάτη συμμετέχουν σκάφη του Λιμενικού, αλλά και το Πυροσβεστικό «Σκούρτης» από την Πάτρα.

Πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι δύο άντρες είναι γαλλικής υπηκοότητας, ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

 

Πηγή: www.newsone.gr