Συνελήφθησαν δύο αδέλφια στη Βέροια για αυτοσχέδιο θερμοκήπιο καλλιέργειας χασίς σε… κατάστημα

Αυτοσχέδιο θερμοκήπιο καλλιέργειας χασίς είχαν στήσει σε επαγγελματικό κατάστημα που διατηρούν στη Βέροια δύο αδέλφια, τα οποία συνελήφθησαν.

Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας πραγματοποίησαν έφοδο στην επιχείρηση, όπου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του υπογείου εντόπισαν πλήρες εξοπλισμένο εργαστήρι καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης, αποτελούμενο από λάμπες θερμότητας, ανεμιστήρες, μετρητές θερμοκρασίας- υγρασίας, εμπορικά σκευάσματα- εργαλεία για την ανάπτυξη των δενδρυλλίων, κ.ά.

Εξάλλου, στην αυλή του ίδιου καταστήματος, που κατά πληροφορίες είναι επιχείρηση με έπιπλα, βρέθηκαν δενδρύλλια κάνναβης σε γλάστρες.

Συνολικά από το σημείο κατασχέθηκαν -μεταξύ άλλων- 15 δενδρύλλια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας, 60 δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσαν σε ισάριθμες γλάστρες, πέντε συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 382,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 175 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, ένας 33χρονος κι ο 37χρονος αδελφός του, οδηγούνται με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.