Επαναστατική Αυτοάμυνα: Αρνείται κάθε σχέση ο Σταθόπουλος

Κάθε συμμετοχή στην Επαναστατική Αυτοάμυνα αρνείται μιλώντας μέσα από τις φυλακές Λάρισας ο Βαγγέλης Σταθόπουλος. Τι αναφέρει σε συνέντευξή του.

Ο κατηγορούμενος Βαγγέλης Σταθόπουλος αρνείται ότι είναι μέλος της Επαναστατικής Αυτοάμυνας και ότι συμμετείχε στην ληστεία στο κατάστημα του ΟΠΑΠ στον Χολαργό, όπου τραυματίστηκε ο 46χρονος καταζητούμενος Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης.

«Δεν την είχα ακούσει (Επαναστατική Αυτοάμυνα) και έμεινα αυτό που λένε μ……….» υποστήριξε ο 41χρονος Βαγγέλης Σταθόπουλος σε τηλεφωνική του συνέντευξή στο διαδικτυακό κανάλι Omnia.tv,  ενώ για τον Διονύση Μπάκα τονίζει πως λέει “μπούρδες και ψέματα”.

«Προσωπικά επειδή δεν παρακολουθούσα γενικά τα γεγονότα για αυτού του είδους ένοπλη οργάνωση. Δεν την είχα ακούσει και έμεινα αυτό που λένε μ…….. . Από που και ώσπου να κατηγορούμαι για κάτι τέτοιο». Περιγράφει την δική του εκδοχή για την λήψη DNA με τη βία, ενώ αναφέρει πως μετά την αποφυλάκισή του ασχολήθηκε με την σχολή πολεμικών τεχνών και του έμενε ελάχιστον χρόνος για τον εαυτό του.

Σχετικά με τον δεύτερο συλληφθέντα, τον 45χρονο Διονύση Μπάκα, τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στον Χολαργό, τονίζει ότι είτε από φόβο, είτε γιατί έτσι του υπέδειξαν οι αστυνομικοί «σε ποιον να τα φορτώσει, σε εμένα, δεν πιστεύω ακριβώς ότι είναι ρουφιάνος, αλλά αυτά είναι μπούρδες και ψέματα».

Μιλάει και για την εμπλοκή του στην βοήθεια του τραυματισμένου Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη. «Εκείνο το βράδυ επικοινώνησε μαζί μου κάποιος, δεν θα πω τον τρόπο, και μου είπε ότι ο Δημήτρης είναι τραυματίας, από δεν ξέρω τι, δεν με αφορά, από κάποιο όπλο. Λόγω της ιδιότητας μου στην προπονητική μπορούσα να δώσω πρώτες βοήθειες. Πήγα στο σπίτι του άλλου ανθρώπου (Διονύση Μπάκα) στον Χολαργό. Δεν μπόρεσα να δώσω πρώτες βοήθειες και ζήτησα συμβουλές από μία προσωπική μου φίλη γιατρό. Ούτε αυτή μπόρεσε, γιατί φοβήθηκε και είχε εφημερία. Μου έδωσε οδηγίες για πρώτες βοήθειες, πήρα αντιβιώσεις και μετά έφυγα με ταξί και δεν ξαναείδα τον Δημήτρη».

Πηγή: www.newsit.gr