Φθιώτιδα: 22χρονη προσπάθησε να περάσει ναρκωτικά στις φυλακές Δομοκού – Τα έκρυψε στο εσώρουχό της

Η 22χρονη προσπάθησε να τα περάσει στις φυλακές Δομοκού όπου είναι φυλακισμένος ο 31χρονος σύζυγός της, αλλά τελικά βρέθηκε με χειροπέδες.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η 22χρονη επισκεπτόταν τον κρατούμενο σύζυγό της στις φυλακές. Αυτή τη φορά όμως είχε και μια «παραγγελία» η οποία τελικά δεν έφτασε στον προορισμό της, αφού η 22χρονη έγινε «τσακωτή» με τα ναρκωτικά στο εσώρουχο.

Ο έλεγχος έγινε από την εξωτερική φρουρά των φυλακών Δομοκού, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α.Τ. Δομοκού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα ναρκωτικά ήταν επιμελώς κρυμμένα μέσα στο εσώρουχο της 22χρονης.

Πιο συγκεκριμένα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τρεις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 39,6 γραμμαρίων, καθώς και μία νάιλον συσκευασία που περιείχε φαρμακευτικά σκευάσματα, η χημική σύσταση των οποίων θα διερευνηθεί εργαστηριακά.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δομοκού, συνελήφθη η 22χρονη, καθώς και ο 31χρονος σύζυγός της κρατούμενος των φυλακών, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Δομοκού, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Πηγή