Κομοτηνή: Εντοπίστηκε «ύποπτο» αυτοκίνητο μετά το τροχαίο δυστύχημα – Σκότωσε και εγκατέλειψε ποδηλάτη.

Ο ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε τον ποδηλάτη. Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται και υπάρχουν εξελίξεις…

Εξελίξεις αναφορικά με το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το πρωί της Κυριακής και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 58χρονου στο 8ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης κοντά στο Θρυλόριο.

Αστυνομικοί, αναζητούσαν ένα γαλάζιο Passat ή παρόμοιου τύπου και χρώματος όχημα, το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν συγκεντρώσει, οδηγούσε ο ασυνείδητος οδηγός. Εκείνος που παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε τον άτυχο ποδηλάτη στην άσφαλτο.

Τα ξημερώματα, η αστυνομία βρήκε ένα “ύποπτο” αυτοκίνητο εντός νομού, που εκ πρώτης όψεως «ταιριάζει» με τα χαρακτηριστικά που αναζητούνταν. Μάλιστα, το αυτοκίνητο φέρεται να ανήκει σε μετανάστη.

Ωστόσο, η εύρεση του αυτοκινήτου δεν σημαίνει ούτε ταυτοποίηση αυτοκινήτου, ούτε ταυτοποίηση δράστη. Άλλωστε, καθημερινότητα είναι η εύρεση εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων στο νομό Ροδόπης, ελέω διακινήσεων παράνομων μεταναστών. Τα πορίσματα από την ταυτοποίηση ή μη του αυτοκινήτου θα είναι γνωστά τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Πηγή: xronos.gr