Θεσσαλονίκη: Οικογενειακή επιχείρηση είχαν κάνει την διακίνηση ηρωίνης. Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα

Στη φάκα της αστυνομίας έπεσαν τέσσερα άτομα στη Θεσσαλονίκη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών… Είχαν φτιάξει συμμορία.

Συγκεκριμένα μετά από έρευνα και οργανωμένη επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για εμπλοκή σε υπόθεση κατοχής και διακίνησης ποσοτήτων ηρωίνης μέσα στην πόλη.

Πρόκειται για τέσσερις νεαρούς Έλληνες (1 αγόρι και 3 κορίτσια) που έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους σε βάρος των οποίων, καθώς και σε βάρος 31χρονης επίσης Ελληνίδας που αποτελεί αρχηγικό μέλος της συμμορίας, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και παράβασης του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (16.11.2019° στην περιοχή του Υπεραστικού Σταθμού ΚΤΕΛ Μακεδονία πιάστηκε ένα μέλος της συμμορίας να παραδίδει σε ένα από τα άτομα που συνελήφθησαν χειραποσκευή η οποία περιείχε πέντε 5 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 4 κιλών και 159 γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, προηγουμένως η συγκεκριμένη γυναίκα παρέλαβε την παραπάνω χειραποσκευή από αποθηκευτικό χώρο λεωφορείου που είχε φτάσει από την Αθήνα και στο οποίο επέβαινε μαζί με την 31χρονη. Να σημειωθεί πως οι δύο γυναίκες που συνελήφθησαν κρατούσαν τσίλιες στον χώρο για πιθανή αστυνομική παρουσία.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: www.newsit.gr