Εξάρχεια: Η νέα επιχείρηση αποκάλυψε… μάσκες, πέτρες και φωτοβολίδες

Αξημέρωτα, για άλλη μια φορά τον τελευταίο καιρό, η πλατεία στα Εξάρχεια γέμισε πάνοπλους αστυνομικούς. Λίγες ώρες μετά τα όσα έγιναν αφού τελείωσε η πορεία για την 46η επέτειο του Πολυτεχνείου, στα Εξάρχεια έγινε νέα επιχείρηση.

Ισχυρές ομάδες των ΜΑΤ, της ΟΠΚΕ, της ΕΚΑΜ και κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής, παρουσία εισαγγελέα, μπήκαν σε πολυκατοικία επί της οδού Στουρνάρη στα Εξάρχεια.

Δεν είχε καλά καλά ξημερώσει, τα ρολόγια έδειχναν σχεδόν 06:30 το πρωί της Δευτέρας (18.11.2019) όταν οι αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στην περιοχή και μπήκαν στο κτίριο της οδού Στουρνάρη ψάχνοντας… νέο οπλοστάσιο, το οποίο χρησιμοποιούσαν οι αντιεξουσιαστές για επιθέσεις.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως από τις έρευνες που έγιναν σε διαμέρισμα της πολυκατοικίας στα Εξάρχεια βρέθηκαν φωτοβολίδες, πέτρες και αντιασφυξιογόνες μάσκες.

Πρόκειται για το ίδιο κτίριο, όπου χθες το βράδυ συνελήφθησαν δύο άτομα. Στον χώρο είχαν βρεθεί «πολεμοφόδια» που επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν σε επιθέσεις κατά αστυνομικών δυνάμεων.

Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη, καθώς η επιχείρηση συνεχίζεται.

Πηγή: www.newsit.gr