Κατερίνη: Μαρτυρίες για τη μυστηριώδη εξαφάνιση μάνας και κόρης – Τραγικός επίλογος στο απόλυτο θρίλερ (βίντεο)

Μαρτυρίες και εκκλήσεις που διαδέχονταν η μία την άλλη. Η μυστηριώδης εξαφάνιση μάνας και κόρης, σήμανε συναγερμό στην αστυνομία

H μάνα και η 17χρονη κόρη της, που είχαν εξαφανιστεί στην Κατερίνη, βρέθηκαν το μεσημέρι νεκρές σε χαράδρα. Ήταν ο τραγικός επίλογος σε ένα θρίλερ που καθήλωσε τις τελευταίες μέρες, με τις μαρτυρίες και τις εκκλήσεις για πληροφορίες, να διαδέχονται η μία την άλλη.

Ο πατέρας και σύζυγος μίλησε με την Αγγελική Νικολούλη και ανέφερε ένα περιστατικό που συνέβη πριν εξαφανιστούν. Γείτονας τους καυγάδισε άγρια με τη σύζυγο και μητέρα του παιδιού του και εκείνη πήρε το αυτοκίνητο του και την Μαρία – Ιωάννα ενώ ήταν εκνευρισμένη.

«Φοβόμαστε μήπως συνέβη κάποιο ατύχημα γιατί από εκείνη την ώρα και μετά το κινητό της συζύγου μου έκλεισε, ενώ η Μαρία – Ιωάννα το δικό της το είχε αφήσει στο σπίτι. Δεν πήραν μαζί τους ρούχα, ούτε χρήματα. Ψάξαμε σε φίλους και γνωστούς μήπως ζήτησαν βοήθεια, χωρίς όμως αποτέλεσμα» είπε στο «Τούνελ». Απηύθυνε έκκληση στους τηλεθεατές όποιος δει το αυτοκίνητο να ενημερώσει τις Αρχές.

Σύμφωνα με την κοινωνική λειτουργό του “Χαμόγελου του Παιδιού” και συντονίστρια στην ευρωπαϊκή γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά 116000, Σια Κακαρούμπα, που βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής, ο οργανισμός δεν ενημερώθηκε άμεσα για την εξαφάνιση της Μαρίας – Ιωάννας, αλλά ύστερα από τέσσερις ημέρες.Η μαρτυρία φωτογράφου μετά τη διπλή εξαφάνιση

Ιδιοκτήτης κεντρικού φωτογραφείου στην Κατερίνη, επικοινώνησε χθες με την εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” και είπε ότι αναγνώρισε την 17χρονη από τη φωτογραφία που έχει δοθεί στη δημοσιότητα. Θυμήθηκε ότι πριν από λίγες μέρες, μαζί με τη μητέρα της, είχαν πάει στο φωτογραφείο του και έδειχναν χαρούμενες.

Όπως είπε: “μου έκανε εντύπωση το πόσο ευδιάθετη ήταν η μητέρα. Σχεδόν σιγοτραγουδούσε. Μπορεί να μην πιάσαμε κουβέντα αλλά θυμάμαι ότι μου ζήτησαν να βγάλουν φωτογραφίες για διαβατήριο.”

Πρόσθεσε ότι οι δύο αγνοούμενες, ήθελαν να βγάλουν διαβατήριο, για να ταξιδέψουν στη Ρωσία. “Θυμάμαι ότι το κορίτσι είχε κάποιο κινητικό πρόβλημα και την κρατούσε η μητέρα της. Είμαι σίγουρος πως πρόκειται για το παιδί που ψάχνουν”.

Μάνα και κόρη αγνοούνταν από το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου 2019. Στενοί συγγενείς τους, παρέμεναν ανάστατοι. Η θεία της 17χρονης, είχε μιλήσει στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, με την αγωνία έκδηλη στον τόνο της φωνής της.

Πηγή: www.newsit.gr