Κρήτη: Σπαραγμός για 9χρονο παιδί που πέθανε στην εντατική – Υπέκυψε στα τραύματά του.

Το άτυχο παιδί είχε τραυματιστεί σοβαρά μετά από πτώση. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και χαροπάλευε από τα τέλη του περασμένου μήνα…

Δύσκολες ώρες για μία οικογένεια Ρομά, που αποχαιρετά το 9χρονο παιδί της, το οποίο εξέπνευσε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, καθώς είχε τραυματιστεί σοβαρά μετά από πτώση.

Το παιδί κατέληξε στις 23.30 το βράδυ της Πέμπτης 14 Νοεμβρίου, μετά από την νοσηλεία του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου είχε μεταφερθεί με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από το Νοσοκομείο Χανίων. Ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε.

Όπως ανέφερε ο Αναπληρωτής Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Φανουργιάκης, η χειρουργική επέμβαση έγινε στα Χανιά ωστόσο χρειάστηκε να νοσηλευτεί περαιτέρω και στο ΠΑΓΝΗ όπου και μεταφέρθηκε στις 28 Οκτωβρίου.

Η οικογένεια Ρομά έμενε στην Αθήνα απ΄όπου είχε μετακινηθεί το τελευταίο διάστημα στα Χανιά, εκεί που συνέβη δηλαδή και το τραγικό αυτό συμβάν.

Μάλιστα από το νοσοκομείο κινήθηκαν όλες οι διαδικασίες ώστε η σορός του ποδιού να μεταφερθεί στην Αθήνα για να γίνει η κηδεία του.

Όσο διάστημα το παιδί νοσηλευόταν στο ΠΑΓΝΗ η οικογένεια του είχε “στήσει” δύο κλούβες στο πάρκινγκ του ΠΑΓΝΗ όπου και “διέμεναν”, ώστε να βρίσκονται στο πλευρό του παιδιού τους.

Πηγή: cretapost.gr