Πήρε με άριστα το πτυχίο του ο τυφλός φοιτητής, Αργύρης Κουμτζής (pics)

15/11/2019 00:24

Ο Αργύρης Κουμτζής ο οποίος έδωσε αγώνα για να φοιτήσει στο τμήμα Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης , καθώς αρχικά είχε απορριφθεί επειδή είναι τυφλός, ορκίστηκε παίρνοντας το πτυχίο του με άριστα.

Όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η καθηγήτρια Ψυχολογίας του ΑΠΘ, Δήμητρα Κογκίδου, ο Αργύρης όχι μόνο κατάφερε να αποφοιτήσει, αλλά και να πάρει το πτυχίο του με βαθμό 9,39. Ο βαθμός του τον οδήγησε στο να διαβάσει τον όρκο στην τελετή της ορκωμοσίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ.
«Συμβαίνει τώρα
Ειχα κανει πολλές ορκωμοσίες ως Κοσμητορισσα στο παρελθον,, σημερα ομως συγκινηθηκα πολυ. Ειναι η ορκωμοσία του Argiris Koumtzis,. Δοθηκε αγωνας για να γινει δεκτος -με αισιο τελος. Ο Κοσμήτορας ειπε για τη δυναμη της “θελησης”. Ανοιξε δρομο ο Αργυρης. Το γεγονος οτι ειναι τυφλός δεν “σταθηκε τελικά εμπόδιο “”. 9,39 ,πρωτος, ειπε και τον όρκο στο τμημα Φυσικης. Συγχαρητηρια».

Πηγή: www.newsone.gr

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *


ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης