Αυθεντικός Μαραθώνιος – Μπακογιάννης: Το μήνυμα είναι καθαρό και διαυγές

10/11/2019 21:00

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης δεν θα μπορούσε να μην δώσει το παρών στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο. Ήταν εκεί για να δώσει την… εκκίνηση.

Με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook, ο Κώστας Μπακογιάννης έστειλε το δικό του μήνυμα για την ουσία του Μαραθωνίου, του αγώνα που «ταξιδεύει» την Αθήνα και την Ελλάδα στα πέρατα του κόσμου.

«Εκκίνηση στον αγώνα που αποτελεί κορυφαίο σύμβολο πολιτισμού, θέλησης και προσπάθειας. Είναι οι πολλές μικρές ατομικές προσπάθειες και η αναμέτρηση του καθενός με τον εαυτό του. Όλα αυτά που χτίζουν μία μεγάλη, μια συνολική προσπάθεια που μας χωράει όλους. Για πρόοδο, διαρκή αναζήτηση και αδιάκοπη πορεία. Γιατί το μήνυμα για τη διαδρομή του Μαραθωνίου, δεν σταματά στο Καλλιμάρμαρο. Είναι καθημερινό και διαυγές. Να κοιτάμε μόνο μπροστά. Μήνυμα που ακούγεται σε όλο τον κόσμο και φτάνει σε κάθε γωνιά αυτού του πλανήτη. Μήνυμα που ξεκινά από την Αθήνα».

Δείτε την ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη

Πηγή: www.newsit.gr

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *


ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης