Μάνη: Αγριογούρουνο τραυμάτισε… διαρρήκτη που κρυβόταν από αστυνομικούς.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης νοσηλεύεται διαρρήκτης που δέχθηκε επίθεση από αγριογούρουνο ενώ κρυβόταν σε πυκνόφυτο λόφο για να μη συλληφθεί!

Ο 28χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης και σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, η οποία περιλαμβάνει ένα ακόμη 39χρονο Έλληνα και άγνωστο συνεργό τους.

Την Παρασκευή το πρωί ο 28χρονος μαζί με τον 39χρονο και άγνωστο συνεργό τους διέρρηξαν σπίτι της περιοχής και αφαίρεσαν χρυσαφικά, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα, τον 28χρονο και τον συνέλαβαν, ενώ αυτός έφερε θλαστικό τραύμα από επίθεση αγριόχοιρου, όπως δήλωσε, κατά τη διάρκεια απόκρυψης του σε πυκνόφυτο λόφο, προκειμένου να διαφύγει τη σύλληψη.

Στο πλαίσιο τηςέρευνας, προέκυψε ότι ο συλληφθείς προχθές το πρωί, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ανατολικής Μάνης, μαζί με τον 39χρονο και άγνωστο συνεργό τους, διέπραξαν ακόμη δύο περιπτώσεις κλοπής και δύο περιπτώσεις αποπειρών κλοπής σε σπίτια.

Ο 28χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, καθώς και για την ταυτοποίηση του αγνώστου δράστη.

Πηγή: messinialive