Ρόδος: Ραντεβού θανάτου – Τον εκτέλεσε μέσα στο αυτοκίνητό του

Το ραντεβού του 43χρονου με 46χρονο αποδείχθηκε μοιραίο.
Τον έψαχναν επί ώρες και τον βρήκαν νεκρό μέσα στο αυτοκίνητό του με τραύματα από σφαίρες.
Η μαρτυρία που φαίνεται να οδήγησε στην σύλληψη του φερόμενου ως δράστη.

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Ρόδου έχει προκαλέσει η δολοφονία ενός 43χρονου επιχειρηματία. Δράστης σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φέρεται να είναι ένας 46χρονος κάτοικος της περιοχής του Έμπωνα ο οποίος φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα. Το άγριο έγκλημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (07/11/2019) στη Ρόδο.

Αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα μετά από αναζήτηση αρκετών ωρών, καθώς ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιούνταν στο χωριό της Κρητηνίας δεν είχε δώσει για μεγάλο χρονικό διάστημα σημεία ζωής. Τελικά ο 43χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, σε δασική περιοχή στη δυτική πλευρά του νησιού (σ.σ. ανάμεσα στα χωριά Σιάννα και Κρητηνία). Ο θάνατός του φαίνεται πως ήταν ακαριαίος αφού έφερε σφαίρες από όπλο στο σώμα του.

Ο 46χρονος έχει προσαχθεί ήδη από τις αστυνομικές αρχές της Ρόδου ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία και ανακρίνεται, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του εγκλήματος.

Σύμφωνα με την Ροδιακή, οι αστυνομικοί έφθασαν στη σύλληψη του δράστη, μετά από μαρτυρία της συζύγου του θύματος, η οποία τους ενημέρωσε για το μοιραίο ραντεβού που έκλεισε ο σύζυγός της με τον 46χρονο. Στελέχη του Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, συνέλαβαν τον 46χρονο τις πρώτες πρωινές ώρες.

Πηγή: www.newsit.gr