Άγριο φονικό στη Ρόδο: Έδωσαν ραντεβού στο δάσος και τον εκτέλεσε εν ψυχρώ

Άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε σήμερα τα ξημερώματα (08/11), όταν μετά από αναζήτηση πολλών ωρών, εντοπίστηκε το αυτοκίνητο κατοίκου – επιχειρηματία της Κρητηνίας, με τον ίδιο να βρίσκεται μέσα σε αυτό νεκρός.

Πρόκειται για Ι. Μ του Β. κάτοικο της περιοχής και γνωστό επιχειρηματία, ο οποίος είναι ηλικίας 45 ετών. Ο φερόμενος ως δράστης του φονικού είναι ο Σ. Σ. του Φ. 43 ετών και κατάγεται απο τον Έμπωνα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το θύμα είχε δώσει ραντεβού με κάτοικο της περιοχής του Έμπωνα, σε δασική περιοχή (κοντά στο κτήμα του θύματος) το οποίο ανάμεσα σε Σιάννα – Κρητηνία. Η συνάντηση ήταν μοιραία καθώς κάτω από συνθήκες αδιευκρίνιστες έγινε συμπλοκή με αποτέλεσμα να τον πυροβολήσει και να τον σκοτώσει επιτόπου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θύτης και θύμα είχαν οικονομικές διαφορές. Οι αστυνομικοί έφθασαν στη σύλληψη του δράστη, μετά από μαρτυρία της συζύγου του θύματος, η οποία τους ενημέρωσε για το μοιραίο ραντεβού που έκλεισε ο σύζυγός της με τον 43χρονο. Στελέχη του Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, συνέλαβαν τον 43χρονο τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Αυτή την ώρα, έμπειροι αξιωματικοί της ασφάλειας Ρόδου, διενεργούν ανάκριση για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, ενώ ενήμερη από την πρώτη στιγμή είναι και η εισαγγελέας πρωτοδικών Ρόδου.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Πηγή: rodiaki.gr