Εξάρχεια: Δύο αστυνομικοί τραυματίες από την επίθεση με πέτρες και μολότοφ

Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα στην επίθεση με μολότοφ στην Χαριλάου Τρικούπη, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής , Παύλος Χρηστίδης

«Η κυβέρνηση πρέπει πια να περάσει από τα λόγια στις πράξεις», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης, για τα νέα επεισόδια με κουκουλοφόρους στα Εξάρχεια.

«Οι δολοφονικές επιθέσεις δεν σταματούν κι από τύχη δεν θρηνήσαμε ζωές. Αρκετά» προσθέτει. Επίσης αναφέρει, ότι οι δυο τραυματίες αστυνομικοί δεν διατρέχουν κίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ συνόδευαν μια κλούβα η οποία μόλις είχε αποχωρήσει από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και τότε… επίθεση!

Την ώρα της μετακίνησης, οι άνδρες της ΔΙΑΣ δέχτηκαν επίθεση από ομάδα αγνώστων, οι οποίοι βγήκαν από την οδό Μεθώνης και τους πέταξαν πέτρες και βόμβες μολότοφ, με αποτέλεσμα ένας από τους αστυνομικούς να υποστεί σοβαρά εγκαύματα. Η ζωή του, πάντως, δεν διατρέχει κίνδυνο και παρόλο που τα εγκαύματα είναι σοβαρά, θεωρούνται αντιμετωπίσιμα.

Άμεσα ξεκίνησε επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών. Μέχρι στιγμής, έχουν γίνει έξι προσαγωγές υπόπτων, ενώ από την επίθεση κάηκε ολοσχερώς και μία μοτοσυκλέτα της ΔΙΑΣ.

Να σημειωθεί πως το περιστατικό αυτό σημειώνεται μόλις 10 μέρες πριν την επέτειο του Πολυτεχνείου, για το “εκρηκτικό κοκτέιλ” της οποίας σας έχει ήδη ενημερώσει το newsit.gr.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου.

Πηγή: www.newsit.gr