Απίστευτο: Εν ενεργεία Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. κατηγορείται για ρευματοκλοπή

άδειες οπλοφορίας

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, αυτή την ώρα εν ενεργεία Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και ιδιοκτήτης γραφείου συμβουλευτικών υπηρεσιών στα νότια προάστια της Αττικής, “συνελήφθη” για ρευματοκλοπή από όροφο του οικήματος όπου βρίσκεται εταιρία Κινέζικων συμφερόντων

Πιο συγκεκριμένα, ο εν ενεργεία Αξιωματικός που διατηρεί συμβουλευτική επιχειρηματική δραστηριότητα στον τελευταίο όροφο του οικήματος διαπιστώθηκε μετά από έλεγχο υπαλλήλου της ΔΕΔΔΗΕ ότι προβαίνει για αρκετό καιρό σε ρευματοκλοπή από τον 2ο όροφο στο οποίο στεγάζεται εταιρία Κινεζικών συμφερόντων.

Οι Κινέζοι ιδιοκτήτες της εταιρίας υπέβαλλαν μήνυση κατά του εν ενεργεία Αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., ενώ αυτή την ώρα βρίσκονται σε Αστυνομικό Τμήμα των νοτίων προαστίων τόσο ο ίδιος, όσο και οι ιδιοκτήτες της εταιρίας, στην οποία διαπιστώθηκε από αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο πως υπήρχαν δυο αλλοδαποί χωρίς τα έγγραφα επάνω τους.

Για το περιστατικό έχουν ενημερωθεί Ανώτατοι Αξιωματικοί, ενώ έχει δοθεί διαταγή για έρευνα από το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.