Ηράκλειο: Τετραμελής οικογένεια συνελήφθη για κλοπές

Στο Ηράκλειο συνελήφθησαν ένας 60χρονος, η 52χρονη σύζυγός του, η 22χρονη κόρη τους και ο ανήλικος γιος τους, οι οποίοι φέρονται ότι εμπλέκονται σε μικροκλοπές.

Πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 25 Ιουνίου, στο Ηράκλειο, τρεις δράστες αφαίρεσαν από κατάστημα ιδιοκτησίας 45χρονου, με τη μέθοδο της απασχόλησης, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και στη συνέχεια διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο, οδηγούμενο από άγνωστο. Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι η 52χρονη με την 22χρονη και τον ανήλικο ήταν αυτοί είχαν διαπράξει την κλοπή, ενώ ο 60χρονος φέρεται ως οδηγός του οχήματος.

Έπειτα από επιστάμενες αναζητήσεις εντοπίσθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης σε περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου πατέρας, μητέρα, κόρη και ο ανήλικος γιος.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, είδη ρουχισμού, 12 φιάλες αλκοολούχων ποτών, τρόφιμα και διάφορα άλλα αντικείμενα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 2.040 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Από την προανάκριση, προέκυψε ότι οι παραπάνω είχαν διαπράξει ακόμα τρεις κλοπές από καταστήματα σε περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου, αφαιρώντας διάφορα είδη.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.