Σάλος στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας: Φοιτήτριες κατήγγειλαν καθηγητή για σεξουαλικό εκβιασμό

07/11/2019 14:29

Σε «σεξουαλικό εκβιασμό φοιτητριών και καθηγητριών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας» από καθηγητή του πρώην ΤΕΙ – και νυν πανεπιστημίου – αναφέρεται καταγγελία η οποία εστάλη τον Μάιο στο υπουργείο Παιδείας.

Σύμφωνα με το prlogos.gr, ο καθηγητής φέρεται να δημιουργούσε ερωτικές σχέσεις με φοιτήτριες, ενώ όσες έδιναν αρνητική απάντηση, λάμβαναν μικρότερους βαθμούς.

Ο καθηγητής, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, φέρεται παράλληλα να προσέγγιζε γυναίκες οι οποίες ήθελαν να διδάξουν ως έκτακτο προσωπικό και να τους υποσχόταν ώρες διδασκαλίας, με αντάλλαγμα τη σύναψη ερωτικών σχέσεων.

Στις 17 Μαΐου 2019 το πέμπτο τμήμα Πειθαρχικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Ανώτατης Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας ζήτησε από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας να διερευνήσει την καταγγελία, με τον πρύτανη να δηλώνει στο prlogos.gr ότι η υπόθεση ελέγχθηκε τον Μάιο και τον Σεπτέμβριο αλλά η καταγγελία δεν επιβεβαιώθηκε. Σημείωσε επίσης ότι η καταγγελία «έχει αποκλειστικό σκοπό να βλάψει τον καθηγητή».

Πηγή

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *


ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης