Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι δυο κυνηγοί για τον θάνατο του γαμπρού της

Ελεύθεροι οι δύο κυνηγοί που συνελήφθησαν για τον θανάσιμο τραυματισμό του 46χρονου γαμπρού τους από τα σκάγια κυνηγετικής καραμπίνας που εκπυρσοκρότησε.

Οι δυο κυνηγοί οδηγήθηκαν το μεσημέρι στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, η οποία αποφάσισε να τους αφήσει ελεύθερους χωρίς να τους απαγγείλει κατηγορίες.

Μάλιστα ζήτησε να ολοκληρωθεί η αστυνομική προανάκριση για να εξακριβωθούν πλήρως οι συνθήκες κάτω απ τις οποίες έχασε τη ζωή του ο άτυχος κυνηγός και κατόπιν να αποφασιστεί η ποινική τους μεταχείριση.

Τα δυο αδέρφια κυνηγοί, 57 και 61 ετών ξεκίνησαν χθες το βράδυ για κυνήγι αγριογούρουνου στο Βασιλούδι Θεσσαλονίκης μαζί με τον 46χρονο γαμπρό τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, επέβαιναν σε τρακτέρ το οποίο οδηγούσε ο 61 ετών άνδρας, ενώ οι άλλοι δύο βρίσκονταν στο πίσω μέρος «εντός του φορτωτή-κουβά» του αγροτικού οχήματος. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες , “ο 57χρονος έπεσε και κατά την πτώση του εκπυρσοκρότησε η καραμπίνα που κρατούσε στα χέρια του και τραυματίστηκε θανάσιμα ο 46χρονος”.

Πηγή: www.newsit.gr