Στη φυλακή ο άστεγος ληστής των σούπερ μάρκετ στο Ηράκλειο. Το ανθρώπινο δράμα πίσω από τις κλοπές

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα ο άστεγος ληστής των Σούπερ Μάρκετ στο Ηράκλειο.

Ο 54χρονος άνδρας οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στον ανακριτή μετά τη σύλληψή του σε παράπηγμα της Μάχης Κρήτης ως ο δράστης των δύο ληστειών σε σούπερ μάρκετ στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων και στη Μάχης Κρήτης στο Ηράκλειο.

Πάντως η ιστορία του άστεγου ληστή στο Ηράκλειο κρύβει ένα ανθρώπινο δράμα, με τον άνδρα να περνά σήμερα το κατώφλι του ανακριτή μετά τις ποινικές διώξεις που του άσκησε ο Εισαγγελέας για ληστεία κατά συρροήν και παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost ο εν λόγω άνδρας βρέθηκε στο δρόμο από τη μια στιγμή στην άλλη. Ήταν ένας άνθρωπος νοικοκύρης, είχε τη δουλειά του και μια ζωή που φαινόταν στρωμένη. Όμως η μοίρα του έπαιξε ένα σκληρό παιχνίδι και ύστερα από αλλεπάλληλα “χαστούκια” κατέληξε να βρίσκεται στον δρόμο.

Η απόγνωση τον μετέτρεψε σε… παράνομο που άρχισε να διαπράττει ληστείες έχοντας στην κατοχή του ένα… ψεύτικο όπλο.

Ο ληστής των σούπερ μάρκετ στο Ηράκλειο είχε χτυπήσει για πρώτη φορά στις 23 Οκτωβρίου, όταν λήστεψε το κατάστημα στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων αποσπώντας 800 ευρώ, ενώ λίγες ημέρες αργότερα, την 1η Νοεμβρίου λήστεψε σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στην Μάχης Κρήτης και πήρε το ποσό των 600 ευρώ.

Πηγή: cretapost