Χανιά: Κλείσιμο του Μπάλου και αύξηση του εισιτηρίου για το φαράγγι της Σαμαριάς – Η πρόταση της Ντόρας Μπακογιάννη

Tην άποψη ότι θα πρέπει να προστατευθούν οριστικά κάποιες περιοχές των Χανίων, όπως το Ελαφονήσι, το Φαράγγι της Σαμαριάς, ο Μπάλος και να μπουν ακριβότερα εισιτήρια στα Φαράγγια των Χανίων, εκ των οποίων τουλάχιστον…

4 θα πρέπει να γίνουν εθνικοί δρυμοί, κατέθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη στο πλαίσιο του 2ου Chania Businnes Forum 2019, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στο θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”.

“Αν δεν προστατευτεί ο Μπάλος, ούτε τα δικά σας παιδιά δεν θα τον ζήσουν. Σας το λέω με την υπογραφή μου” ανέφερε, κάνοντας λόγο για δύσκολες αποφάσεις, που πρέπει όπως είπε να παρθούν.

“Το φαράγγι της Σαμαριάς θα πρέπει να έχει πολύ ακριβότερο εισιτήριο από ότι ισχύει σήμερα. 10 ευρώ εισιτήριο στο Φαράγγι δεν είναι κάτι το φοβερό, σας βάζω την υπογραφή μου ότι δε θα μειωθούν οι επισκέπτες” υποστήριξε η Βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας..

Τέλος η κα Μπακογιάννη εξέφρασε την έκπληξή της για τη δημιουργικότητα των Κρητικών επιχειρηματιών, την οποία χαρακτήρισε μοναδική και έκανε λόγο για επιχειρηματίες με όραμα, που θέλουν να αφήσουν την σφραγίδα τους, αλλά χρειάζονται στήριξη.

Πηγή: zarpanews.gr