Αδαμάντιος Μαντής: Πώς έγινε το τροχαίο όπου σκοτώθηκε ο 21χρονος πολίστας (vid)

Τι μετέδωσε το Open TV για τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ο μόλις 21 ετών πολίστας του Ναυτικού Ομίλου Χίου

Θρήνος για το ελληνικό πόλο, καθώς τα ξημερώματα της Κυριακής έχασε τη ζωή του ο μόλις 21 ετών πολίστας του Ναυτικού Ομίλου Χίου, Αδαμάντιος Μαντής.

Όπως μετέδωσε το Open TV, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων την Κυριακή, ο 21 ετών τερματοφύλακας επέβαινε σε όχημα, το οποίο συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ στη Λεωφόρο Ποσειδώνος. Φίλος του πολίστα σταμάτησε το αυτοκίνητό του στην αριστερή λωρίδα, επί της λεωφόρου, για να ελέγξει κάποιον θόρυβο που άκουσε.

Ο Μαντής, βγήκε στο μπροστινό μέρος, αλλά για κακή του τύχη ένα άλλο όχημα χτύπησε από πίσω το αυτοκίνητο των δύο νεαρών, με αποτέλεσμα ο 21χρονος να βρει τραγικό θάνατο. Παρά το γεγονός ότι διακομίστηκε σε νοσοκομείο, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή. Μετά το σφοδρό τροχαίο ο Αδαμάντιος Μαντής μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο Τζάνειο, όμως είχε ήδη εκπνεύσει.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας του ΝΟ Χίου ήταν διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες. Στην καριέρα του είχε υπηρετήσει την Γλυφάδα, τον Πανιώνιο, το Παλαιό Φάληρο, τον Υδραϊκό, ενώ είχε αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα υποδομών των εθνικών ομάδων.

Με την εθνική εφήβων, ο Αδαμάντιος Μαντής σε ηλικία 17 ετών είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο τουρνουά που έγινε στο Μπακού.Εκείνη την εποχή ήταν πορτιέρο στη Γλυφάδα και θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο πόλο παγκοσμίως.

Αδαμάντιος Μαντής

Στην κάμερα του Open Tv μιλούν άνθρωποι που τον γνώριζαν…

Πηγή: www.newsone.gr