Επεισοδιακή νύχτα στα Γιαννιτσά: «Μπλόκο» κατοίκων σε πρόσφυγες (vids)

03/11/2019 09:38

Ένταση επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου στα Γιαννιτσά, όπου κάτοικοι επιχείρησαν να εμποδίσουν την εγκατάσταση προσφύγων σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Συγκεκριμένα, μία ομάδα περίπου 30 κατοίκων απέκλεισε τον δρόμο, θέλοντας να εμποδίσει λεωφορείο που μετέφερε πρόσφυγες και μετανάστες από το να φτάσει στο ξενοδοχείο, στο οποίο επρόκειτο να εγκατασταθούν.

Αναγκαία κρίθηκε η επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες έστησαν φραγμό και τα πούλμαν κατάφεραν να φτάσουν στο ξενοδοχείο μέσω παραδρόμου, σύμφωνα με δημοσίευμα του grtimes.gr.

Δείτε βίντεο από τα επεισόδια:

Όσοι είχαν συγκεντρωθεί σε αντίδραση για την έλευση προσφύγων και μεταναστών, διαλύθηκαν γύρω στις 06:00 το πρωί της Κυριακής.

Κάτι αντίστοιχο επιχείρησε να κάνει μικρότερη ομάδα ατόμων στο ύψος των διοδίων του Στρυμονικού στις Σέρρες, αλλά και σε εκείνη την περίπτωση το ένα λεωφορείο που μετέφερε πρόσφυγες πέρασε χωρίς πρόβλημα και έφθασε στον προορισμό του.

Δείτε βίντεο από τα επεισόδια:

Πηγή

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *


ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης