Έτσι έγινε το φονικό στα Μέγαρα: «Μου έριξε στο πόδι και μετά πυροβόλησε 3 φορές το σύζυγό μου»

Προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη (05/11) ζήτησε και έλαβε ο 51χρονος, ο οποίος παραδόθηκε στις Αρχές μετά τη δολοφονία του κουνιάδου του στα Μέγαρα αλλά και τον σοβαρό τραυματισμό της συζύγου του.

Όλα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης (31/10), όταν ο 51χρονος εισέβαλε στο σπίτι του κουνιάδου του και πυροβόλησε τον ίδιο και τη σύζυγό του. Ο 48χρονος γιατρός υπέκυψε στα τραύματά του, κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο, ενώ η 43χρονη νοσηλεύεται στο Θριάσιο.

Η κατάθεση της συζύγου του 48χρονου συγκλονίζει. «Έβγαλε όπλο και με πυροβόλησε στο πόδι. Τρόμαξα και μπήκα μέσα στο σπίτι. Πυροβόλησε τρεις φορές τον σύζυγό μου. Άκουσα τον άντρα μου να του λέει “ηρέμησε! Θα μιλήσουμε και θα τα βρούμε!”», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων η 43χρονη στην κατάθεσή της σύμφωνα με την εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο».

Δείτε το βίντεο:

Την ίδια στιγμή, συνάδελφος του 48χρονου γιατρού, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι γνώριζε για τις απειλές που δεχόταν το θύμα από τον γαμπρό του.

«Ήταν γνωστές κάποιες απειλές εκ μέρους του γαμπρού του. Δεν φοβόταν, ήξερε ότι είναι προβληματική κατάσταση, τον απασχολούσε, είχε δεχτεί απειλές για τη ζωή του στο παρελθόν και μου τις είχε αναφέρει. Ο γαμπρός του χώρισε με την γυναίκα του και κατηγορούσε την υπόλοιπη οικογένεια της συζύγου του, για το γεγονός ότι δεν ευνοούν τη σχέση».

Δείτε το βίντεο:

«Είμαι άρρωστος, δεν θυμάμαι τι έκανα»

«Δεν θυμάμαι τίποτα, δε θυμάμαι τι έκανα, είμαι άρρωστος άνθρωπος. Σε μία κίνηση απελπισίας πήρα το όπλο και άρχισα να πυροβολώ», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 51χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος.

Ο δράστης φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα καθώς προσκόμισε στους αστυνομικούς ιατρικά έγγραφα, αλλά και τα χάπια που παίρνει, αφού, όπως είπε ακολουθεί θεραπεία.

2742548.jpg
«Είμαι άρρωστος, δεν θυμάμαι τι έκανα»Intimenews.gr

Ξάδελφος της 43χρονης γυναίκας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ είπε πως η κατάσταση της υγείας της γυναίκας είναι καλή και δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

Μάλιστα διέψευσε πως ο άνδρας δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια των τριών παιδιών του, πληροφορία που είχε γίνει γνωστή τις πρώτες ώρες μετά το έγκλημα.

Πηγή