Λαμία: Νηπιαγωγός εξαπατούσε επί τρία χρόνια τον κουμπάρο της και του «έφαγε» 50.000 ευρώ

Θύμα μεγάλης απάτης φαίνεται ότι έπεσε ένας άνδρας από τη Λαμία, καθώς πλήρωνε αδρά επί τρία ολόκληρα χρόνια τη νηπιαγωγό κουμπάρα του που τον διαβεβαίωνε ότι είχε «γνωριμίες» για να τον βοηθήσει να πάρει την επιμέλεια του παιδιού του από την πρώην σύντροφό του.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το θύμα είχε μια χρόνια δικαστική διαμάχη με την πρώην σύντροφό του για να πάρει την επιμέλεια του ανήλικου παιδιού του. Η 48χρονη εκμεταλλευόμενη τη δύσκολη θέση που βρισκόταν ο κουμπάρος της του είπε ότι έχει «γνωριμίες» και «άκρες» για να τον βοηθήσει να πάρει το παιδί, αλλά θα πρέπει να πληρώσουν.

Η νηπιαγωγός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φέρεται να παρουσίαζε στον 47χρονο ψευδή γεγονότα ως αληθινά και πλαστά έγγραφα. Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να αποσπάσει τμηματικά από τον 50χρονο διάφορα ποσά, που μέσα σε διάστημα τριών ετών περίπου, οι πληροφορίες λένε ότι αγγίζουν τα 50.000€.

Το θύμα έφτασε σε απόγνωση, αφού είχε δανειστεί τα περισσότερα χρήματα από φίλους του και συγγενείς. Όταν κατάλαβε τι συμβαίνει πήγε στην αστυνομία και το πρωί της Παρασκευής (02/11) με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, αυτή τη φορά, έκλεισε ακόμη ένα ραντεβού με την κουμπάρα.

Οι αστυνομικοί παρακολούθησαν από απόσταση του ραντεβού τους για την παράδοσή τους. Μόλις η νηπιαγωγός πήρε στα χέρια της τα προσημειωμένα χρήματα, εμφανίστηκαν ξαφνικά και της πέρασαν χειροπέδες με τις οποίες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών κατηγορείται για εκβίαση και απάτη κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για πλαστογραφία.


Πηγή