Οικογενειακή τραγωδία στα Μέγαρα: «Δεν θυμάμαι τι έκανα, είμαι άρρωστος», υποστηρίζει ο δράστης

«Δε θυμάμαι τίποτα, δε θυμάμαι τι έκανα, είμαι άρρωστος άνθρωπος», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος, ο οποίος την Πέμπτη (31/10) το βράδυ πυροβόλησε και σκότωσε τον πρώην κουνιάδο του μέσα στο σπίτι του στα Μέγαρα.

Ο δράστης φέρεται να αντιμετώπιζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα καθώς προσκόμισε στους αστυνομικούς ιατρικά έγγραφα, αλλά και τα χάπια που παίρνει, αφού, όπως είπε ακολουθεί θεραπεία.

Εκτός κινδύνου η σύζυγος του 48χρονου γιατρού

Ξεπέρασε τον κίνδυνο σύμφωνα με το συγγενικό περιβάλλον των θυμάτων, η σύζυγος του 48χρονου, ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ μέσα στο σπίτι του στα Μέγαρα από τον πρώην σύζυγό της αδελφής του.

Ξάδελφος της 43χρονης γυναίκας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ είπε πως η κατάσταση της υγείας της γυναίκας είναι καλή και δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

Μάλιστα διέψευσε πως ο άνδρας δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια των τριών παιδιών του, πληροφορία που είχε γίνει γνωστή τις πρώτες ώρες μετά το έγκλημα.

«Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά δεν ήταν μπροστά στο περιστατικό ευτυχώς. Όλα έγιναν μπροστά στο τρίτο παιδί, το οποίο είναι πολύ μικρό και πιθανόν να μην κατάλαβε και τι έγινε», είπε.

Ο ίδιος δήλωσε σοκαρισμένος από την εξέλιξη αυτή, λέγοντας πως το θύμα, γιατρός στο επάγγελμα, ήταν ένας πολύ ήρεμος και φιλήσυχος άνθρωπος, ο οποίος δεν είχε προστριβές και διαφορές με κανένα.

«Ήταν απροειδοποίητη η “επίσκεψη” του δράστη. Κανείς δεν περίμενε να γίνει κάτι τέτοιο και για τον λόγο που έγινε», είπε.

Γείτονας του θύματος περιέγραψε στους δημοσιογράφους τη στιγμή που άκουσε τους πυροβολισμούς.

«Άκουσα τους πυροβολισμούς, πετάχτηκα έξω αλλά δεν μπορούσα να πλησιάσω γιατί υπήρχε πανικός. Ήταν απότομο, ξαφνικά στην απόλυτη ησυχία», είπε.

Το θύμα, σύμφωνα με τις δηλώσεις του γείτονα, ήταν ένας αξιόλογος άνθρωπος, σοβαρός και η οικογένειά του δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα να τη σχολιάσουν αρνητικά.

«Πρέπει να τους αιφνιδίασε. Ήταν τα παιδάκια μέσα, όλη η οικογένεια ήταν ανάστατη», τόνισε.

Ο 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος, ο οποίος δολοφόνησε τον πρώην κουνιάδο του, παραδόθηκε στην αστυνομία και ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως τον σκότωσε γιατί τον θεωρούσε υπεύθυνο, εκείνον και τη σύζυγό του, για τον χωρισμό του από τη γυναίκα του.

Το χρονικό του εγκλήματος

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης. Ο δράστης πήγε στο σπίτι του 48χρονου γιατρού και υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε τον άνδρα και τη 43χρονη σύζυγό του στα γεννητικά τους όργανα.

Ο 48χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, ενώ η σύζυγός του μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

Πηγή