Παναγιώτης – Ραφαήλ: Πολλοί ήρωες για το ταξίδι ελπίδας στη Βοστώνη – Συγκεντρώθηκαν 3,4 εκατ. ευρώ

Υπάρχει ελπίδα για τον μικρό ήρωα της καρδιά μας!

Περίσσεμα αγάπης και ανθρωπιάς για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ επέδειξαν 100.000 και πλέον συμπολίτες μας, σύμφωνα με ανακοίνωση του MDA Ελλάς-Σωματείο για τη Φροντίδα των ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις, οι στήριξαν τον αγώνα της οικογένειας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, μέχρι στιγμής έχει συγκεντρωθεί το ποσό των 3,42 εκατ. ευρώ για την μετάβαση του Παναγιώτη Ραφαήλ στο νοσοκομείο Boston Children’s Hospital στη Βοστώνη.

Παράλληλα, το Σωματείο ευχαριστεί τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, για τη μεσολάβηση και την υποστήριξή του στη μείωση του τελικού κόστους για τη νοσοκομειακή περίθαλψη. Η τελική εκτίμηση για την πραγματοποίηση της θεραπείας ανέρχεται στα 2.826.960,10 δολάρια και περιλαμβάνει την τιμή του φαρμάκου, τις υπηρεσίες χορήγησης και τις αμοιβές του ιατρικού προσωπικού.

Για το συνολικό κόστος, το οποίο περιλαμβάνει επιπλέον τα έξοδα μεταφοράς, διαμονής, μετακίνησης, καθώς και τις θεραπείες που απαιτούνται για την βελτίωση και διατήρηση της φυσικής κατάστασης του ασθενούς (φυσικοθεραπείες, εργοθεραπείες, λογοθεραπείες, υδροθεραπείες κλπ.) καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του Παναγιώτη-Ραφαήλ στη Βοστώνη, θα δοθεί λεπτομερής απολογισμός μετά από την ασφαλή επιστροφή του στην Ελλάδα, αναφέρει το MDA Ελλάς.

Έχουν ήδη ξεκινήσει όλες οι ιατρικές εξετάσεις και οι απαραίτητες διαδικασίες για την άμεση αναχώρηση του Παναγιώτη-Ραφαήλ. Η καμπάνια για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ Γλωσσιώτη, θα είναι ενεργή μέχρι και την Πέμπτη, 31/10/2019.


Πηγή