Απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Κρήτη: Πυροβόλησε τον αδελφό του και εξαφανίστηκε

Συναγερμός σήμανε χθες το μεσημέρι (20/10/2019) στο Λασίθι, όταν ξέσπασε καβγάς μεταξύ δύο αδελφών – Ο ένας μάλιστα πυροβόλησε τον άλλο, με κυνηγετικό όπλο 

Σύμφωνα με την αστυνομία, υπήρξαν διαφορές μεταξύ των δύο αντρών με αποτέλεσμα ο 58χρονος να στραφεί προς το μέρος του 52χρονου αδερφού του και να τον πυροβολήσει με κυνηγετικό όπλο.

Ο 52χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από όπου και πήρε εξιτήριο καθώς όπως οι γιατροί διαπίστωσαν δεν έφερε σοβαρά τραύματα.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν το μεσημέρι της Κυριακής, στην σύλληψη του 58χρονου, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του και σε αποθηκευτικό χώρο, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

126 γραμμάρια κάνναβης, 258 γραμμάρια καπνού, τα οποία στερούνταν τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης, μια ξύλινη χειρολαβή κυνηγετικού όπλου, φυσίγγια, κάλυκες πολεμικού τυφεκίου, 87 γραμμάρια φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης,
αποξηραμένο τμήμα δενδρυλλίου κάνναβης (ύψους 90 εκατοστών).

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Με πληροφορίες από neakriti.gr


Πηγή