Άγρια καταδίωξη και σύλληψη 25χρονου τα ξημερώματα στο Ελληνικό – Έπεσε πάνω σε 63 αυτοκίνητα πριν συλληφθεί

Όλα ξεκίνησαν όταν κλιμάκιο της Τροχαίας έκανε σήμα για έλεγχο σε όχημα επί της Λ. Βουλιαγμένης κοντά στην πρώην Αμερικάνικη βάση λίγο πριν τις 03:00 τα ξημερώματα της Τρίτης

Ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε, ενώ ανέπτυξε ταχύτητα και έκανε αναστροφή επί της Λ. Βουλιαγμένης με κατεύθυνση προς Αθήνα. Άμεσα τα στελέχη της Τροχαίας ξεκίνησαν καταδίωξη του ασημί οχήματος μάρκας Opel ενημερώνοντας παράλληλα το κέντρο για ύποπτο όχημα.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές ομάδες της Άμεσης Δράσης και της ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Το όχημα κατευθυνόμενο προς την περιοχή της Αργυρούπολης προσέκρουσε σε… 63 (!) σταθμευμένα οχήματα προκαλώντας εκτεταμένες υλικές ζημιές, ενώ δεν σταμάτησε τη τρελή πορεία του.

Εγκλωβισμένος από τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., ο 25χρονος βγήκε εκ νέου στη Λ. Βουλιαγμένης με κατεύθυνση αυτή τη φορά προς τη Γλυφάδα. Όχημα της Άμεσης Δράσης κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημα και να συλλάβει τον οδηγό, ο οποίος βρέθηκε μετά από αλκοτέστ να έχει 2,00 χιλιοστά ενώ τα επιτρεπτά όρια του Κ.Ο.Κ. είναι έως 0.25 χιλιοστά!

Ο 25χρονος οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου στην Τροχαία Ελληνικού, με τις κατηγορίες μη συμμόρφωσης σε σήμα αστυνομικού, επικίνδυνης οδήγησης, πρόκλησης φθορών σε ξένη περιουσία και υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Ο οδηγός οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.