Μάγδα Φύσσα : “Δολοφόνοι, αποβράσματα, να πέσει φωτιά να σας κάψει, ζώα”

Με κατάρες υποδέχτηκε η μητέρα του Παύλου Φύσσα τον Γιώργο Ρουπακιά την ώρα που έμπαινε στην δικαστική αίθουσα και λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
«Μη σώσεις πανάθεμά σε…» φώναξε η Μάγδα Φύσσα τη στιγμή που είδε τον κατηγορούμενο για την δολοφονία του γιου της να μπαίνει στο δικαστήριο από την πλαϊνή πόρτα, συνοδεία αστυνομικής δύναμης. «Δολοφόνοι, αποβράσματα της κοινωνίας , μας υποχρεώνεται να σας βλέπουμε. Να πέσει φωτιά να σας κάψει, ζώα», είπε η Μάγδα Φύσσα ενώ στεκόταν όρθια στο πίσω μέρος της δικαστικής αίθουσας.

«Στο λαγούμι σου καθίκι, στο λαγούμι σου» φώναξε ο θείος του Παύλου Φύσσα απευθυνόμενος στον Γιώργο Ρουπακιά ο οποίος δεν έριξε ούτε μια ματιά στους συγγενείς του άτυχου μουσικού.

Ο Γιώργος Ρουπακιάς κάθισε σήμερα για πρώτη φορά στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων μετά την αποφυλάκιση του λόγω της λήξης του ανώτατου ορίου προφυλάκισης. Ο κατηγορούμενος για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα στις τελευταίες συνεδριάσεις του δικαστηρίου επέλεξε να παραμείνει στο σπίτι του όπου βρίσκεται σε περιορισμό ακολουθώντας την τακτική των συγκατηγορουμένων του οι οποίοι εκπροσωπούνται από τους συνηγόρους τους. Είναι χαρακτηριστικό πως στην τελευταία συνεδρίαση του δικαστηρίου στο εδώλιο καθόταν ένας μόνο από τους συνολικά 68 κατηγορούμενους στην υπόθεση.
Σήμερα, ωστόσο, η εικόνα αυτή άλλαξε καθώς το δικαστήριο διέταξε την αυτοπρόσωπη παρουσία των κατηγορουμένων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση της δολοφονίας Φύσσα κάνοντας δεκτό σχετικό αίτημα της οικογένειας του άτυχου μουσικού. Έτσι, στο εδώλιο κάθονται σήμερα συνολικά 17 κατηγορούμενοι.