Κως: Συνελήφθη Πακιστανός για δύο απόπειρες βιασμού

Συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου (13/10/2019) στην πόλη της Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, ένας 21χρονος Πακιστανός, κατηγορούμενος για δυο απόπειρες βιασμού.

Ειδικότερα, στις 12/10/2019 καταγγέλθηκε στο τηλεφωνικό επιχειρησιακό κέντρο «100» της Β’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου περιστατικό απόπειρας βιασμού γυναίκας, η οποία καλώντας σε βοήθεια ανάγκασε το δράστη να τραπεί σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kosnews24.gr, πρόκειται για 21χρονο Πακιστανό ο οποίος προσπάθησε να βιάσει 2 γυναίκες στην περιοχή της Λάμπης.

Πρόκειται για μια 40χρονη Ελληνίδα και μια 19χρονη Γερμανίδα η οποία εργάζεται στην Κω. Αρχικά ο δράστης αποπειράθηκε να βιάσει την 40χρονη η οποία άρχιζε να φωνάζει με αποτέλεσμα ο 21χρονος να τραπεί σε φυγή. Η 40χρονη αμέσως κάλεσε την αστυνομία άνδρες της οποίας έσπευσαν αμέσως στο σημείο και κατάφεραν μετά από λίγα λεπτά να εντοπίσουν τον δράστη σε κοντινή απόσταση. Ο δράστης στο χρονικό διάστημα μέχρι να εντοπιστεί από την αστυνομία αποπειράθηκε να βιάσει και μια 19χρονη Γερμανίδα.

Να σημειωθεί πως ο δράστης είναι κάτοικος περιοχής στην πόλη της Κω και δεν πρόκειται για μετανάστη ο οποίος έφτασε τα τελευταία χρόνια στην Κω.

Άμεσα μετέβησαν στο σημείο αστυνομικοί και έπειτα από αναζητήσεις εντόπισαν τον κατηγορούμενο, ο οποίος φέρεται ότι μόλις είχε εκδηλώσει δεύτερη παρόμοια επίθεση σε γυναίκα και απομακρυνόταν από την περιοχή.

Ο δράστης ακινητοποιήθηκε και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κω, όπου αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από τις παθούσες.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.

Πηγή