Μεγαλώνει η τραγική λίστα: Τελευταίο μπάνιο για ηλικιωμένο στη Ζαχάρω

Η κακοδαιμονία όσον αφορά τους πνιγμούς φέτος φαίνεται να μην έχει τέλος, αφού ακόμα ένας λουόμενος βρέθηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή του Νεοχωρίου Ζαχάρως από σοκαρισμένους περίοικους που τον είδαν να επιπλέει χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Ο άτυχος 77χρονος, κάτοικος του Αγίου Σπυρίδωνα Ζαχάρως, βλέποντας τον καιρό να αποτελεί σύμμαχο και τη θερμοκρασία να βρίσκεται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, έσπευσε να απολαύσει το μπάνιο του μόνος όπως έκανε συχνά τις καλοκαιρινές μέρες, μιας και το κολύμπι στη θάλασσα ήταν το αγαπημένο του.

Ήταν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, όταν λουόμενοι εντόπισαν τον άτυχο άνδρα να μην έχει τις αισθήσεις του και να επιπλέει κοντά στην ακτή.

Άμεσα έσπευσαν να τον βοηθήσουν βγάζοντάς τον στην παραλία, ενώ κάλεσαν παράλληλα ΕΚΑΒ, Αστυνομία και Λιμεναρχείο Κατακόλου να σπεύσουν στο σημείο και να επιληφθούν της κατάστασης.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον άτυχο άνδρα εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Ζαχάρως, όπου οι γιατροί απλά διαπίστωσαν το θάνατό του όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή και να αποσαφηνιστούν τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατό του.

Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει το Λιμεναρχείο Κατακόλου.

Πηγή: patrisnews.com