Αίγιο: Συγκλονίζει ο παππούς του άτυχου βρέφους – Δραματική η κατάσταση των γονέων

Ο παππούς του άτυχου βρέφους που «έσβησε» στην άσφαλτο μαζί με την γιαγιά του στο Αίγιο «σπάει» τη σιωπή του λίγο καιρό μετά την τραγωδία και περιγράφει το δράμα που ζει η οικογένεια.

«Καμία ικανοποίηση ακόμα» λέει και χαρακτηρίζει το κατηγορητήριο-κόλαφος εις βάρος του 28χρονου ως «δικαίωση», μιλώντας στον Alpha.

Όπως περιέγραψε ο παππούς του ξεσπώντας σε λυγμούς, το πλήγμα είναι αβάστακτο ειδικά για την μητέρα του βρέφους. «Πηγαίνει στον γιατρό και λέει… “με περιμένει το παιδί μου, δώσε μου κάτι να πάω κοντά του”. Να τη βοηθήσουν να φύγει, να πάει κοντά στο παιδί της. 12 μηνών παιδάκι, 20 μέρες πριν το είχαμε βαφτίσει», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 28χρονος οδηγός που «θέρισε» γιαγιά και εγγονάκι αντιμετωπίζει τέσσερα αδικήματα, εκ των οποίων το ένα κακουργηματικού χαρακτήρα.

«Η οικογένεια είναι σε πολύ δυσχερή κατάσταση. Παρακολουθούνται και υποστηρίζονται ψυχιατρικά και ο πατέρας και η μητέρα. Στην οικογένεια και στους οικείους της δεν έχει ζητήσει κανείς συγγνώμη, ούτε η οικογένειά του και αυτό είναι ένα πραγματικά παράπονο» λέει ο δικηγόρος της άτυχης οικογένειας, Κωνσταντίνος Κρεμμύδας.

Πηγή