Altionistas: Η πρώτη ελληνική superhero «ταινία» είναι γεγονός!

Θα περιμένατε ποτέ να δείτε τη Βίκυ Σταυροπούλου, τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, τη Μαρία Κωνσταντάκη και τον Σόλωνα Τσούνη να πρωταγωνιστούν ως υπερήρωες σε μία «ταινία» επιστημονικής φαντασίας;

Η αλήθεια είναι πως εμείς αδυνατούσαμε να το φανταστούμε αλλά, ως λάτρεις των superhero movies, εκπλαγήκαμε ευχάριστα όταν μάθαμε ότι οι τέσσερις γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί φόρεσαν τις superhero στολές τους, δημιούργησαν την υπερομάδα των Altionistas, απέκτησαν υπερδυνάμεις και ετοιμάζονται να σώσουν την ανθρωπότητα από μία μεγάλη απειλή. Όλα αυτά σε μία «ταινία» η οποία φέρει, μάλιστα, ελληνική υπογραφή!

Το trailer μόλις κυκλοφόρησε και κάνει ήδη τον γύρο του Διαδικτύου. Και μία «ματιά» στο ολιγόλεπτο αυτό κλιπ ήταν αρκετή για να κινήσει το ενδιαφέρον μας.

Για την ώρα, γνωρίζουμε πως η ανατρεπτική – από κάθε άποψη – αυτή «ταινία» θα κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου και όπως φαίνεται, οι δημιουργοί της έκαναν εξαιρετική δουλειά. Διότι κατάφεραν να κρατήσουν ως επτασφράγιστο μυστικό την κυκλοφορία της, μέχρι σχεδόν την τελευταία στιγμή.

Όσον αφορά στο ποιες είναι οι υπερδυνάμεις που έχουν οι Βίκυ Σταυροπούλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Μαρία Κωνσταντάκη και Σόλων Τσούνης, θα χρειαστεί να δείτε και εσείς το trailer για να πάρετε μία «γεύση».

Το σίγουρο είναι όμως, ότι το κάθε μέλος της ομάδας των Altionistas έχει και τη δική του super power την οποία καλείται να χρησιμοποιήσει για να σώσει την ανθρωπότητα από έναν μεγάλο κίνδυνο που πλησιάζει: Από την τηλεμεταφορά στην υπεράνθρωπη δύναμη και από την τηλεπάθεια στην απίστευτη ταχύτητα.

Είτε λατρεύετε, λοιπόν, τις superhero ταινίες και οτιδήποτε έχει σχέση με την επιστημονική φαντασία είτε όχι, σίγουρα αξίζει να κάνετε υπομονή μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, για να μάθετε αν οι Altionistas θα τα καταφέρουν.

Τέσσερις υπερήρωες, τέσσερις υπερδυνάμεις, μία απειλή. Οι Altionistas έρχονται και εμείς περιμένουμε να δούμε τους αγαπημένους μας Έλληνες ηθοποιούς στην πρώτη superhero ελληνική «ταινία».

Altionistas, the movie. Η απειλή πλησιάζει. Δείτε το trailer και συντονιστείτε.


Πηγή